Αναλογίες βασικής συνταγής 5:1

  • 1 κουταλιά της σούπας μελισσοκέρι (κατά προτίμηση από μελισσοκόμο και όχι του εμπορίου με παραφίνη)
  • 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (όσο γίνεται πιο αγνό και παρθένο, ιδανικά βιολογικό)

Εκτέλεση

  • Τρίβουμε το μελισσοκέρι στον τρίφτη.
  • Το λιώνουμε σε μπεν μαρί .
  •  Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • Αποσύρουμε το μείγμα από τη φωτιά και το βάζουμε σε ένα αποστειρωμένο βαζάκι.
  • Το αφήνουμε να κρυώσει και είναι έτοιμο!

 

Print Friendly

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.