Σχετικά με εμάς

Η σκέψη υπήρχε εδώ και καιρό. Όχι ακριβώς όπως κατέληξε. «Ένα site για μαμάδες», είπαμε. «Ναι, αλλά υπάρχουν πολλά», προσθέσαμε. «Ένα site για μαμάδες και για μπαμπάδες. Για νέους γονείς και για πιο… έμπειρους. Για ανθρώπους που θέλουν να γίνουν γονείς. Για εκείνους που προσπαθούν. Για παντρεμένους γονείς και χωρισμένους γονείς.

Ένα site για όλους». Αυτό είναι το mamoula.gr. Ένα site για όλους.

 

Ένα site που στόχο έχει να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου. Που θα φιλοξενεί προσωπικά βιώματα και ιστορίες δικές μας, αλλά και δικές σας. Άλλωστε, φιλοδοξία μας είναι να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα. Να καταλάβουμε όλοι πως κανείς δεν είναι μόνος σε ό,τι κι αν ζει. Και να βοηθήσουμε με τις συμβουλές μας, όχι εμάς κι εσάς, αλλά τα παιδιά μας. Να τους ανοίξουμε το δρόμο προς την ανεξαρτησία και την αυτονομία και να τα αφήσουμε, επιτέλους, να κολυμπήσουν μόνα τους στα… βαθιά.

 

Στο mamoula.gr θα βρείτε ιδέες για διατροφή όλης της οικογένειας. Συμβουλές από ειδικούς για κάθε τομέα της ζωής σας. Θα βρείτε τρόπους για να οργανώσετε τα δικά σας πάρτυ, τη δική σας βάφτιση, τα πρώτα (και τα δεύτερα και τα τρίτα) γενέθλια του παιδιού σας. Θα βρείτε και ιδέες για χειροποίητες κατασκευές. Μα το σημαντικότερο; Θα βρείτε χώρο για τις δικές σας χειροποίητες δημιουργίες. Χώρο φιλοξενίας. Αρκεί η τέχνη σας, μια φωτογραφία κι ένα e-mail για να εμφανιστεί η δική σας έμπνευση στις οθόνες των υπολοίπων.

 

Καλώς ήλθατε στο mamoula.gr. Είστε όλοι καλοδεχούμενοι. Με ή χωρίς τη… ζακέτα σας.

Print Friendly