Τις προάλλες ζήτησα τη βοήθεια των κοριτσιών μας στη Θεσσαλονίκη, εκείνες αμέσως προθυμοποιήθηκαν και φτιάξαμε μια μικρή ομάδα «Η Μαμά Χειροτεχνεί Θεσσαλονίκης» όπως μου αρέσει να  λέω!

Γράφει η Ελένη Κασωτάκη

 

Τα κορίτσια της ομάδας μας θα βοηθήσουν η κάθε μία με το τρόπο της, φτιάχνοντας πράγματα που θα διαθέσουν  σ το παζάρι του Βρεφοκομείου Αγίου Στυλιανού. Οι ενέργειες γίνονται  πάντα με την καθοδήγηση των υπέροχων εθελοντριών του Συλλόγου Φίλων Εθελοντών και Αναδόχων Οικογενειών «Άγιος Στυλιανός» που τις  ευχαριστώ ιδιαίτερα που επικοινώνησαν μαζί μου! Αξίζει να ενημερωθείτε για το υπέροχο έργο αγάπης που κάνουν.

 

ΠΑΖΑΡΙ_ΑΓΑΠΗΣ

 

 

Ο καθένας από εμάς μπορεί να βάλει ένα μικρό λιθαράκι στο έργο των ακούραστων εθελοντών μετέχοντας στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του Σ.Φ.Ε. «Άγιος Στυλιανός» .Το ραντεβού δίνεται στις 25 Νοεμβρίου 2017 στον χώρο του Ιδρύματος στην οδό 28ης Οκτωβρίου 99.To πρωί του Σαββάτου θα ξεκινήσει το bazaar όπου μέχρι τις 8.00 το βράδυ σας περιμένουμε να ενισχύσετε την προσπάθεια μας καθώς και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου θα συνεχιστεί το πρωί αμέσως μετά την λιτανεία της εικόνας Αγίου Στυλιανού .

Το απόγευμα του Σαββάτου στον χώρο του Βρεφοκομείου θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου “Νοικοκυρέματα με άρωμα παλιού καιρού” από την συγγραφέα Γιάννα Ζούζουλα Σαραφιάν και τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα δοθούν για τις ανάγκες των παιδιών του Ιδρύματος. Το απόγευμα της Κυριακής στον ίδιο χώρο ο Ανδρέας Καρακότας και ο Χρήστος Μητρέντζης θα προσφέρουν μια υπέροχη μουσική βραδιά σε όλους τους επισκέπτες.

Στο bazaar θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε το έργο των εθελοντών και να βοηθήσετε στον αγώνα τους. Όλοι μαζί μπορούμε να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας στα παιδιά του Δημοτικού Βρεφοκομείου «Άγιος Στυλιανός» που χρειάζονται περισσότερο από όλους μας την υποστήριξη μας. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών του Ιδρύματος και των αναδόχων οικογενειών.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Χριστίνα Αβδελά Αντιπρόεδρος του ΣΦΕ Άγιος Στυλιανός 6945-360610

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΗΝ  ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

Print Friendly

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.