Οροι Χρήσης

Η επίσκεψη και χρήση του παρόντος ιστότοπου , (στο εξής “Mamoula.gr”) υπόκεινται στους όρους που παρατίθενται στη συνέχεια. Σε περίπτωση που κάποιος/κάποια επισκέπτης/επισκέπτρια ή χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους χρήσης του Mamoula.gr, οφείλει να μην κάνει χρήση του περιεχομένου ή/και των υπηρεσιών του.

 

Οι παρόντες όροι χρήσης μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.

 

Το περιεχόμενο του Mamoula.gr (κείμενα, φωτογραφίες, γραφικά, εικόνες, πολυμέσα), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Mamoula.gr και προστατεύεται κατά την ισχύουσα νομοθεσία. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρων του  Mamoula.gr με την προϋπόθεση της αναφοράς πηγής με ενεργό σύνδεσμο(link) προς το άρθρο καθώς και την αναφορά του ονόματος του/της δημιουργού.

 

Η αναμετάδοση των άρθρων το περιεχόμενο των οποίων ανήκει σε τρίτους και υπόκειται σε δικούς τους όρους χρήσης, γίνεται ευδιάκριτα με αναφορά της πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link) προς αυτή.

 

Το Mamoula.gr δεν παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με την αρτιότητα, ορθότητα, επικαιρότητα ή καταλληλότητα του περιεχομένου του  για οποιαδήποτε χρήση, εφαρμογή ή σκοπό. Πριν από τον ενστερνισμό ή/και εφαρμογή οποιασδήποτε ιατρικού/θεραπευτικού περιεχομένου πληροφορίας, ο/η επισκέπτης/επισκέπτρια ή χρήστης υποχρεούται να συμβουλευθεί τον γιατρό του/της.

Print Friendly