Πρωινό, δεκατιανό, απογευματινό, κέρασμα, μενού για πάρτυ…και άλλα πόσα! Οι μπανανοτηγανήτες είναι μια εύκολη λύση για να καλύψουμε εμείς και τα παιδιά μας αυτήν την ανάγκη «για ένα γλυκάκι»! Το mamoula.gr σας τις προτείνει ανεπιφύλακτα!

 

Υλικά που θα χρειαστούμε(για περίπου έξι μέτριες τηγανήτες):

Μία μπανάνα

2 αυγά

2 κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης

Προαιρετικά μέλι και κανέλα για το σερβίρισμα

 

Εκτέλεση

Βάζουμε τα αυγά, τη μπανάνα και τη βρώμη στο μπλέντερ και τα χτυπάμε ώσπου να γίνουν χυλός. Εν τω μεταξύ έχουμε βάλει το αντικολλητικό τηγάνι στο μάτι και με λίγο χαρτί κουζίνας αλείφουμε ελάχιστο ελαιόλαδο, για να μην κολλήσει η πρώτη μας τηγανήτα. Αφού το τηγάνι ζεσταθεί ρίχνουμε τόσο υλικό όσο το μέγεθος της τηγανίτας που θέλουμε να πάρουμε και ψήνουμε και από τις δύο πλευρές. Μόλις είναι έτοιμες μπορούμε να ραντίσουμε με μέλι και κανέλα!

Extra tip

Αποτελούν τέλειο συνοδευτικό για το παγωτό μπανάνα που θα βρείτε εδώ.

 

Καλή απόλαυση!!!

Print Friendly

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.